Otsing sellest blogist

reede, 8. juuli 2011

Toit

Eriline delikatess on siin triibulised väikesed teod, kes meil metsa all elavad. Need siis keedetakse ära, isegi nii, et tundlad on peakesega kojast väljas. Keedetud teod nokitakse hambatikuga teokojast välja ja süüakse ära. Aire sõnul näevad nad kojast väljanokituna nagu ninakollid välja ega maitse ka väga head.

Täna sõime migas, mis koosneb spinatist, maisileivast, oakaunadest ja küüslaauk koos oliiviõliga. Komponendid tuleb ära hakkida ja soojaks teha. Ülimaitsev.

Maisileib, ilus kollane leivake, mis maitseb väga hästi ja näeb välja nagu tõeline kakk.

Keedukreemi koogid ehk bastel de nata, mida on tegelikult väga keeruline valmistada. Lehttaigna korvikese sees on keedukreem, mis on pealt veidi mustaks kõrbenud. Mmmm...

Sügisel kasvavad siin õunad ja pirnid, talvel on siin mandariini ja apelsini periood, kevadel ruulivad maasikad, kirsid, aprikoosid, nespred (veidi nagu ploom), suvel on ploomid, pirnid, virsikud, nektariinid jne.
Ehk siis Paradiis.

Muidugi on siin ka rõvedaid asju, nagu näiteks:

Jah tõesti marineeritud viinerid.

Kommentaare ei ole: